συχνοουρια και αγχος | απονευρωση δοντιου | ελκοι στομαχου | γλυκολικο οξυ | περιδεση τραχηλου

Elton John κατά Blair για το θέμα του AIDSΣε ανοιχτή αντιπαράθεση ήρθε ο διάσημος τραγουδιστής Sir Elton John με την Αγγλική κυβέρνηση εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για την αδράνεια που επιδεικνύει η κυβέρνηση του κ. Μπλερ στην αντιμετώπιση της ασθένειας, του AIDS. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Αγγλικό κανάλι Sky News, ο Sir Elton John δήλωσε απογοητευμένος και φανερά οργισμένος με το Υπουργείο Υγείας της Μ. Βρετανίας και με την απαθή στάση που κρατάει μπροστά στο πρόβλημα της πανδημίας του AIDS.

Το AIDS φαίνεται να εξαπλώνεται ραγδαία στην παγκόσμια κοινότητα, γεγονός που θα έπρεπε να ανησυχήσει και να κινητοποιήσει τις αρχές των κρατών, προκειμένου να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις για την αντιμετώπιση του.

Ο Sir Elton John προτρέπει λοιπόν τον πρωθυπουργό της Αγγλίας κ. Μπλερ να διαθέσει μεγαλύτερα χρηματικά ποσά στον αγώνα κατά του AIDS, ώστε να μειωθούν τα ποσοστά των θυμάτων που έρχονται αντιμέτωπα με την ασθένεια.

Ο διάσημος τραγουδιστής μάλιστα δεν διστάζει να συγκρίνει την τωρινή κυβέρνηση με την πρώην κυβέρνηση της κ. Θάτσερ, υποστηρίζοντας πως οι ενέργειες της κ. Θάτσερ για την καταπολέμηση της ανίατης ασθένειας ήταν πιο αποτελεσματικές.

Η σκληρή στάση του γνωστού τραγουδιστή στοχεύει στην δραστηριοποίηση των κυβερνητικών αρχών της Αγγλίας και στην άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του AIDS.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.