κακωση εξω πλαγιου συνδεσμου | τι ειναι τελεκτασιες | τι συμπτωματα εχει η χολαγγειιτιδα | τι σημαινει kcal

Φιλιά του πάθους και της αλλεργίαςΕνα ερωτικό φιλί από τον σύντροφο μπορεί να σας φουντώσει όχι μόνο το πάθος ...αλλά και μια αλλεργία! Αυτό τουλάχιστον συνέβη στην περίπτωση μιας 45χρονης γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκoμείο με έντονα αλλεργικά συμπτώματα, που προκλήθηκαν μετά από ένα παθιασμένο φιλί με το σύζυγο της. Το σπάνιο αυτό κλινικό περιστατικό δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Lancet.

Οπως διαπιστώθηκε ο σύζυγος ακολουθούσε κάποια φαρμακευτική αγωγή, αγνοώντας πως η σύζυγος του ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη ουσία, με αποτέλεσμα το φιλί να γίνει η αιτία μιας αλλεργικής αντίδρασης, 20 λεπτά μετά από την τρυφερή σκηνή. Επιστήμονες από το Cardarelli Hospital της Ιταλίας αναφέρουν πως τέτοιου είδους αλλεργικές αντιδράσεις σπανίζουν, χωρίς όμως να αποκλείονται.

Αλλεργική αντίδραση μπορεί να εμφανίσουν και τα βρέφη κατά τη διάρκεια του θηλασμού, καθώς οι τροφές που καταναλώνει η μητέρα μπορεί να περιέχουν αλλεργιογόνες ουσίες που εισέρχονται στο μητρικό γάλα.

Και στην ενήλικη ζωή όμως, υπάρχουν κάποια άτομα που παρουσιάζουν υπερευαισθησία σε κάποιες ουσίες και μπορούν να εμφανίσουν συμπτώματα αλλεργίας, ακόμα και αν βρεθούν κοντά σε κάποιο άλλο άτομο που έχει καταναλώσει την συγκεκριμένη τροφή ή ουσία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.