τρανσαμινασες | poses einai 1000 thermides se kila | ρηξη μηνισκου αντιμετωπιση

Ενα δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν με ένα δολάριο την ημέρα1,2 δις άνθρωποι παγκοσμίως ζουν με λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα και 2,8 δις, δηλαδή το 45% του πληθυσμού της γης, με λιγότερα από 2 δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η κ. Μητσοτάκη, η επίσημη εκπρόσωπος της Action Aid Ελλάς, κατά την ομιλία της στην τελετή έναρξης του 21ου ετήσιου συνεδρίου της Ορθοπεδικής και Τραυματολογικής Εταιρίας Μακεδονίας – Θράκης.

Στο σημερινό κόσμο, η περιουσία των τριών πλουσιότερων ανθρώπων της γης ξεπερνάει το ΑΕΠ των 43 φτωχότερων χωρών και των 600 εκατομμυρίων κατοίκων τους, σημείωσε η κ. Μητσοτάκη, προσθέτοντας ότι για να μειωθεί η παγκόσμια φτώχεια κατά το ήμισυ χρειάζονται 40 δις δολάρια το χρόνο, ποσό που είναι λιγότερο απ΄ ότι ξοδεύουν οι Ευρωπαίοι για τσιγάρα και 3 φορές λιγότερο απ΄ ότι ξοδεύουν οι αναπτυσσόμενες χώρες για αγορά όπλων.

Αναφερόμενη στην Action Aid διευκρίνισε ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες μη κυβερνητικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που εδώ και 30 χρόνια συμβάλλει ενεργά στην καταπολέμηση της απόλυτης φτώχειας προωθώντας τον θεσμό της αναδοχής.

Ο καθένας που γίνεται ανάδοχος σε ένα παιδί του Τρίτου Κόσμου αναλαμβάνει να πληρώνει 22 ευρώ το μήνα για ένα χρονικό διάστημα που μόνος του καθορίζει, για να καλυτερεύσει η ζωή ενός παιδιού και της κοινότητάς του. Σήμερα, μετά από τρία χρόνια στην χώρα μας, η Action Aid Ελλάς στηρίζεται από περισσότερους από 15.000 Ελληνες αναδόχους και υλοποιεί προγράμματα στην Αιθιοπία, τη Γκάνα, την Ινδία, το Νεπάλ, το Μπαγκλαντές, της Σιέρα Λεόνε και τη Γουατεμάλα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.