λοιμωξη ανωτερου αναπνευστικου | χρονια ρινητιδα | τσιγαρα χωρις νικοτινη | πονος στο γονατο εξω πλαγια

Η πιο αιματηρή έξοδος των τελευταίων έξι ετώνΑπό το Σάββατο του Λαζάρου που άρχισε η σταδιακή έξοδος για το Πάσχα, λόγω και της Πρωτομαγιάς, που συνέπεσε με την Μεγάλη Τετάρτη, μέχρι και την Τρίτη 6/4 (δεύτερη ημέρα του Πάσχα), σημειώθηκαν 480 τροχαία δυστυχήματα, στα οποία σκοτώθηκαν 59 άτομα και τραυματίστηκαν 691, εκ των οποίων 83 σοβαρά και 549 ελαφρά, σύμφωνα με το αρχηγείο της αστυνομίας.

Ειδικότερα από τη Μεγάλη Πέμπτη -που άρχισε η μαζική έξοδος- έγιναν 252 τροχαία με 39 νεκρούς και 339 τραυματίας. Εξάλλου σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας η φετινή έξοδος ήταν η πιο αιματηρή σε σχέση με τις εξόδους του Πάσχα της τελευταίας εξαετίας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.