ρευση | ηπατητιδα | αποστημα στα ουλα | κλινικη ψυχολογια | καταθλιψη βοτανα | ελκοσ δωδεκαδακτυλου

Πολιτικό πλαίσιο για το θεσμό του Συνήγορου του ΠαιδιούΤην αναγκαιότητα διαμόρφωσης ενός πολιτικού πλαισίου για το θεσμό του Συνηγόρου του Παιδιού, που θα περιλαμβάνει δομές υποστήριξης και πρόνοιας, καθώς και μηχανισμούς προστασίας και ελέγχου, συζήτησαν ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Λευτέρης Τζιόλας, με την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Μ. Ζορμπά.

Ο Συνήγορος του Παιδιού θα λειτουργεί ως αυτόνομη μονάδα στα πλαίσια της ανεξάρτητης αρχής του Συνηγόρου του Πολίτη και θα σχετίζεται με τον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό θεσμό του Συνηγόρου του Παιδιού. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα συμπεριλάβει ακόμα, τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας-Πρόνοιας, Παιδείας, Δικαιοσύνης και το ΥΠΕΣΔΑ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.