Εστιατόριο για όσους υποφέρουν από ερωτική απογοήτευση

Το Heartbreak Hotel δεν είναι μόνο ένα τραγούδι του Ελβις Πρίσλεϊ, αλλά και η ονομασία ενός νέου χώρου στην Μπανγκόκ όπου όποιος είναι απογοητευμένος από τον ερωτικό του δεσμό ή από τη δουλειά του ή γενικότερα αισθάνεται καταπιεσμένος μπορεί να πάει εκεί και να ξεσπάσει.

Ο Νταμρογκσάκ Σομαλούκ διευθυντής του χώρου, που ουσιαστικά είναι ένα μπαρ-εστιατόριο που άνοιξε τις πύλες του για τους απανταχού απογοητευμένους δηλώνει ότι οι πελάτες χαίρουν μιας θερμής και εγκάρδιας υποδοχής στην ρεσεψιόν του καταστήματος.

Το κατάστημα αποτελείται από τέσσερις διαφορετικούς χώρους. Ξεκινά από την Αίθουσα της Οργής, όπου ο πελάτης μπορεί να σπάσει μπουκάλια, πιάτα ποτήρια αλλά και κορνίζες με τη φωτογραφία του/της πρώην.

Επίσης οι πελάτες μπορούν να φέρουν τις φωτογραφίες που επιθυμούν οι οποίες προβάλλονται σε οθόνη κι εκεί μπορούν να τους πετούν ότι επιθυμεί η καρδιά τους για να εκτονωθούν.

Υπάρχει επίσης η αίθουσα της παρηγοριάς, η οποία είναι γεμάτη με καθρέπτες. Εκεί οι ”ραγισμένες καρδιές” μπορούν να κλάψουν όσο θέλουν χωρίς να τους δει κανείς βλέποντας μόνο εκείνοι το είδωλό τους στον καθρέπτη. Γεγονός που σύμφωνα με τους ψυχολόγους έχει πολύ ευεργετικές ιδιότητες.

Στη συνέχεια είναι η αίθουσα της κραυγής. Εκεί οι πελάτες μπορούν να ξεσπάσουν και κραυγάζοντας ή μιλώντας δυνατά και έντονα να εκτονωθούν από την οργή τους.

Τέλος υπάρχει η αίθουσα με την ονομασία ”Ζώνη της Αγάπης” όπου εκεί οι απογοητευμένοι και εγκαταλειμμένοι από το ταίρι τους μπορούν να συζητήσουν και να συνευρεθούν με άλλους ομοιοπαθείς.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση