ιδιοσυγκρασία arsenicum | γιατρος για συχνοουρια | Αδαμαντιάδη-Behcet | αρρυθμία

Να παραιτηθούν οι ανήθικες σερβιτόρεςΜόνο "ηθικές" σερβιτόρες θα επιτρέπεται να δουλεύουν στο Τούντζελι, στην ανατολική Τουρκία, μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της, που ζητούν από τις γυναίκες που σερβίρουν ποτά να παραιτηθούν, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Ο Χασάν Κορμάζ δήλωσε πως οι περισσότερες από τις είκοσι σερβιτόρες που δούλευαν στις δέκα μπυραρίες της πόλης, στην οποία ζουν κυρίως Κούρδοι, έφυγαν λίγες ώρες μετά τις διαδηλώσεις. Περισσότεροι από 5.000 διαδηλωτές, άντρες και γυναίκες, ξεχύθηκαν στους δρόμους του Τούντζελι φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των γυναικών αυτών.

"Από τότε που ήρθαν να δουλέψουν στο Τούντζελι την περασμένη χρονιά, ο κόσμος παραπονιέται ότι έχουν συνάψει ανήθικες σχέσεις. Είναι λογικό οι κάτοικοι να αντιδρούν με αυτό τον τρόπο. Οι σερβιτόρες θα μπορούν να δουλεύουν στην πόλη μας μόνον αν συμπεριφέρονται ηθικά", τόνισε ο Κορμάζ.

Οι κάτοικοι της πόλης κατηγορούν τις σερβιτόρες ότι ευθύνονται για έναν διαπληκτισμό την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα σε "υποψήφιους γαμπρούς", που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανδρών και τον τραυματισμό τεσσάρων.

Οι δημοτικές αρχές της πόλης μαζί με τους επικεφαλής των εργατικών συνδικάτων σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, κατηγόρησαν τις γυναίκες αυτές, στην πλειοψηφία τους ανύπαντρες ή διαζευγμένες, ότι φλερτάρουν με τους πελάτες και διαταράσσουν την ηρεμία της πόλης.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν ότι οι σερβιτόρες προκάλεσαν την κατάρρευση της ηθικής στο Τούντζελι και κατέστρεψαν την ειρηνική ζωή οικογενειών. Μόνο τρεις σερβιτόρες αρνήθηκαν να παραιτηθούν και συνεχίζουν να εργάζονται στις μπυραρίες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.