ανοιχτο κοκκινο αιμα περιοδου | νοσος του crohn | καρδιακες παθησεις | εμπνευστης του αγιου βασιλη coca cola

Γέννησε εν πλω στη διαδρομή προς το λιμάνιΠάνω σε ρυμουλκό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, η 22χρονη Λουλιέτα Σάλα, υπήκοος Αλβανίας, η οποία διαμένει στη Θάσο με το σύζυγο της Τζενάι. Η νεαρή γυναίκα άρχισε να πονά και κατάλαβε ότι έφθασε η ώρα να γεννήσει. Τα συγγενικά της πρόσωπα την μετέφεραν από τον Πρίνο στο Λιμένα της Θάσου, αλλά τα θαλάσσια δρομολόγια είχαν διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας έστειλε σήμα και τελικά κατέπλευσε στο νησί το ρυμουλκό "Μάτσας", από τις εγκαταστάσεις των πετρελαίων του Πρίνου και παρά τη σφοδρή θαλασσοταραχή παρέλαβε την γυναίκα.

Στη διαδρομή προς το λιμάνι της Κεραμωτής, η 22χρονη έφερε στον κόσμο το παιδί της, με τη βοήθεια του γιατρού που τη συνόδευε και μελών του πληρώματος.

Στην Κεραμωτή ανέμενε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τη μάνα και το νεογέννητο στο νοσοκομείο της Καβάλας. Τόσο η νεαρή μητέρα όσο και ο γιος της χαίρουν άκρας υγείας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.