τσαι του βουνου και διαρροια | Τα γλυκά προκαλούν διαβήτη | εχω χοληστερινη 240 | σπινθηρογραφημα μαστου

Εισβολή σκορπιών σε πόλη της ΒραζιλίζαςΕισβολή σκορπιών έχει προκαλέσει πανικό στους κατοίκους της βιομηχανικής πόλης Σοροκάμπα της Βραζιλίας, καθώς όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα αρθρόποδα αυτά ζώα, που διαθέτουν ένα δηλητηριώδες κεντρί στην άκρη της ουράς τους, εντοπίσθηκαν κάτω από κρεβάτια, ντουλάπες και μπάνια.

Οι σκορπιοί μέσα σε λίγες μέρες έχουν προκαλέσει το θάνατο πολλών μικρών ζωών αλλά και ενός μεγαλόσωμου σκύλου. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν δεχθεί το επώδυνο τσίμπημά τους.

"Ημουν ξαπλωμένος στην αιώρα μου όταν ένα τέτοιο τέρας εμφανίσθηκε από το πουθενά και με τσίμπησε. Πονούσα διαβολεμένα'', δήλωνει ένας 60χρονος συνταξιούχος.

Μεταξύ των σκορπιών υπάρχουν πολλοί που είναι ακίνδυνοι αλλά και πάρα πολλοί ''κίτρινοι'' που θεωρούνται ιδιαίτερα επιθετικοί και δηλητηριώδεις.

Οι κάτοικοι της πόλης βγήκαν στους δρόμους με ξύλα και ρόπαλα στην προσπάθεια τους να εξαφανίσουν τα επικίνδυνα αυτά πλάσματα.

Οι κάτοικοι της Σοροκάμπα ζήτησαν από το δήμο της πόλης να καθαρίσει τα αχρησιμοποίητα οικόπεδα που έχουν γίνει οι ιδανικές φωλιές για τους σκορπιούς.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.