τρυπα στο ουλος | φλεβοκομβική ταχυκαρδία | στεατόρροια | καταγμα αστραγαλου | καψουλες για δυσκυλια

Η Βουλγαρία δε δεσμεύεται για το κλείσιμο του ΚοζλοντούιΗ Βουλγαρία δεν μπορεί ακόμη να δεσμευτεί για την ημερομηνία που θα κλείσει οριστικά το πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Κοζλοντούι, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Σιμεόν Σαξκομπουργκότσκι μετά από τις συνομιλίες που είχε με τον πρόεδρο και τον καγκελάριο της Αυστρίας κ.κ. Τόμας Κλέστιλ και Βόλφγκανγκ Σιούσελ.

Ο Σαξκομπουργκότσκι τόνισε ωστόσο ότι η Βουλγαρία προτίθεται να τηρήσει τις διεθνείς δεσμεύσεις της επειδή αποτελεί θέμα απόλυτης προτεραιότητας η ένταξή της στην ΕΕ.

Σε διακοίνωσή της προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το 1999,η Βουλγαρία προσφέρθηκε να κλείσει μέχρι το τέλος του 2002 δύο αντιδραστήρες παλαιάς τεχνολογίας της μονάδας στο Κοζλοντούι και τους άλλους δύο μέχρι το τέλος του 2006.

Παρόμοιες διευθετήσεις έχουν γίνει για το κλείσιμο των πυρηνικών εργοστασίων Γιάσλοβσκε Μποχούνιτσε στην Σλοβακία και Ιγκναλίνα στην Λιθουανία, και σε αντάλλαγμα η ΕΕ έχει προσφερθεί να χορηγήσει οικονομική βοήθεια.

Ο κ. Σιούσελ υποστήριξε ότι η συμφωνία για τον χρόνο είναι δεσμευτική. Η Αυστρία συνεχίζει να υποστηρίζει αυτή την συμβιβαστική λύση, παρά το γεγονός ότι θα επιθυμούσε να κλείσει νωρίτερα το Κοζλοντούι και συμφώνησε ότι για να κλείσει το εργοστάσιο η Βουλγαρία έχει ανάγκη από την βοήθεια της Ευρώπης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.