σκυλος ψωρα | τι είναι το κλασμα εξωθησης; | δερμοαντίδραση mantoux | μια πιτσα ποσεσ θερμιδεσ εχει
22 ΜΑΡ 2002

Όροι με ειδικό ενδιαφέρον στο κείμενο:

Οι άντρες υπέρ των μακροχρόνιων δεσμώνΑνατρέπονται τα δεδομένα που θέλουν τους άντρες υποστηρικτές της εργένικης και άστατης προσωπικής ζωής. Η πλειοψηφία του αντρικού πληθυσμού όχι μόνο δεν φοβάται να δεσμευτεί σε μία σχέση, αλλά αντίθετα το επιδιώκει όπως ακριβώς και οι γυναίκες. Σ' αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Λος ’ντζελες, οι οποίοι δημοσίευσαν την έρευνα τους στο περιοδικό Psychological Science.

Οι άντρες λοιπόν αναζητούν την ευτυχία στο πρόσωπο μιας γυναίκας, με την οποία θα ήθελαν να περάσουν μαζί τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους, σε αντίθεση με έρευνες του παρελθόντος που ήθελαν τους άντρες πολυγαμικούς και μη ιδιαίτερα φιλικούς στην ιδέα της δέσμευσης.

Ειδικοί πραγματοποίησαν έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 346 φοιτητές και φοιτήτριες. Ρωτήθηκαν για τον ιδανικό αριθμό ερωτικών παρτενέρ που θα ήθελαν να έχουν στη ζωή τους και για το πως θα αντιμετώπιζαν την ιδέα μιας μόνιμης δέσμευσης.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι άντρες θα επιθυμούσαν να έχουν κατά μέσο όρο 10 παρτενέρ στη ζωή τους, ενώ οι γυναίκες περίπου 4. Εντούτοις, το 99% δήλωσε πως θα ήθελε μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια να δεσμευτεί σε έναν μακροχρόνιο δεσμό, εγκαταλείποντας την άστατη προσωπική ζωή.

Μπορεί λοιπόν οι άντρες να επιδιώκουν περισσότερες ερωτικές εμπειρίες, πριν δοθούν ολοκληρωτικά σε μια σχέση, συγκριτικά με τις γυναίκες, όμως δεν παύουν να αντιμετωπίζουν θετικά την ιδέα της δέσμευσης και μάλιστα να την αναζητούν κιόλας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.