συμπτωματα ανοιχτου τραχηλου | ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ | χαλαρώνει ο κόλπος μετά από καισαρική

Οι φαρμακοποιοί καταγγέλλουν αύξηση τιμών και έλλειψη θυροξίνηςΣε αυξήσεις τιμών σε έξι βασικά φαρμακευτικά προϊόντα παραγωγής της προχώρησε μονομερώς γνωστή φαρμακευτική εταιρεία εδώ και δέκα ημέρες, όπως καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς καλεί το υπουργείο Ανάπτυξης να ασκήσει δίωξη των υπευθύνων της εταιρείας για αγορανομική παράβαση.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στην ίδια ανακοίνωση ζητά πλέον την παρέμβαση της δικαιοσύνης και εκτιμά ότι το υπουργείο Ανάπτυξης οφείλει να συγκαλέσει άμεσα την επιτροπή τιμών και φαρμάκων, η οποία θα επιληφθεί του θέματος.

Με αφορμή το θέμα αυτό ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος διαμαρτύρεται εκ νέου και για την ταλαιπωρία ασθενών και φαρμακοποιών τους τελευταίους έξι μήνες από την ελλιπή τροφοδοσία της αγοράς με φάρμακα θυροξίνης. Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση εκατοντάδες χιλιάδες ασθενών με προβλήματα του θυρεοειδούς αναζητούν με αγωνία το φάρμακό τους που είναι σε διακεκριμένη ανεπάρκεια από την αγορά και τα φαρμακεία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.