ρηξη εσω πλαγιου συνδεσμου γονατος αποκατασταση | μυς μηρου | maura koprana | τραχεια φαργγιτιδα

Δε δέχτηκαν σκληρότερο νόμο για τις αμβλώσεις οι ΙρλανδοίΟι Ιρλανδοί απέρριψαν την πρόταση της κυβέρνησης για σκλήρυνση της νομοθεσίας κατά των αμβλώσεων στη χώρα, σύμφωνα με τα επίσημα τελικά αποτελέσματα του σχετικού δημοψηφίσματος, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το 50,42% των Ιρλανδών ψήφισε κατά της σκλήρυνσης της νομοθεσίας αυτής έναντι ποσοστού 49,58% που ψήφισε υπέρ, στο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες Τετάρτη, και στο οποίο έλαβε μέρος το 42,89% των Ιρλανδών ψηφοφόρων. Το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος κρίθηκε από μόλις 10.556 ψήφους.

Το δημοψήφισμα αυτό αποσκοπούσε κυρίως στην επέκταση της απαγόρευσης της εκούσιας διακοπής της εγκυμοσύνης, η οποία ισχύει από το 1861, και στις γυναίκες που παρουσιάζουν τάσεις αυτοκτονίας.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιρλανδίας είχε αποφανθεί το 1992 ότι οι γυναίκες που παρουσιάζουν τάσεις αυτοκτονίας μπορούν να ενταχθούν στην κατηγορία των γυναικών που διατρέχουν κίνδυνο θανάτου.

Βάσει της ιρλανδικής νομοθεσίας κατά των αμβλώσεων, μόνον οι γυναίκες που διατρέχουν κίνδυνο να πεθάνουν μπορούν να πραγματοποιήσουν άμβλωση και εξαιρούνται της νομοθεσίας που απαγορεύει την εκούσια διακοπή της εγκυμοσύνης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.