πρηξιμο φρονιμιτη αντιμετωπιση | akroastika andimetopisi | αυξημενες τρανσαμινασες | φιλτρο τσιγαρου

Φυλάξτε και χρησιμοποιείτε σωστά τα προφυλακτικάΤα προφυλακτικά πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό μέρος, καθώς είναι ευπαθή στη ζέστη και το φως. Με άλλα λόγια, το τελευταίο μέρος που τοποθετούνται είναι κοντά στο καλοριφέρ ή στο ντουλαπάκι του πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου σας, συνιστά η ιατρική επιθεώρηση "Medezin Heute" (Ιατρική Σήμερα) στο τελευταίο τεύχος της.

Είναι επίσης σημαντικό για τη σωστή χρήση των προφυλακτικών μόλις περάσει η ημερομηνία λήξης τους να καταστρέφονται. Το ίδιο να ακολουθείται όταν η συσκευασία τους έχει σκιστεί.

Τα αλλεργικά άτομα πρέπει ν' αγοράζουν προφυλακτικά από πολυουρεθάνη, ένα υλικό που αντίθετα με το λάτεξ δεν προκαλεί αλλεργικά συμπτώματα.

Τα προφυλακτικά από πολυουρεθάνη είναι επίσης λιγότερο ευαίσθητα σε λιπαντικές ουσίες. Μόνο έλαια χωρίς λίπος πρέπει να χρησιμοποιούνται με προφυλακτικά από λάτεξ, διαφορετικά το προφυλακτικό γίνεται ασταθές, φθείρεται και εύκολα σχίζεται, επισημαίνεται στη γερμανική επιθεώρηση.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.