χειρουργικο τραυμα στο παχυ εντερο | ρήξη μήτρας συμπτωματα | καταγμα εξω σφυρου | αιμοραγια εκτρωσης

Προβληματική η παρτίδα 1803 του AerolinΟ Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ενημερώνει τον Ιατρικό και Φαρμακευτικό κόσμο, καθώς και το καταναλωτικό κοινό, ότι ορισμένα τεμάχια της παρτίδας 1803 του φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος AEROLIN της εταιρίας GSK (πρώην GLAXO-WELLCOMΕ) σε μορφή αερολύματος για εισπνοές σταθερών δόσεων 100 mcg/DOSE, περιέχουν ποσότητα δραστικού συστατικού διαφορετική της αναγραφόμενης. Το γεγονός αυτό μπορεί να επιφέρει διαφορετικά από τα αναμενόμενα αποτελέσματα στον ασθενή.

Παρακαλούνται οι χρήστες του παραπάνω προϊόντος AEROLIN που έχουν στην κατοχή τους την παρτίδα 1803 (LOT 1803) να μην την χρησιμοποιήσουν και να προμηθευτούν άλλη από τα φαρμακεία. Σε περίπτωση αμφιβολίας θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό ή το φαρμακοποιό τους ή την υπεύθυνη εταιρία στο τηλέφωνο 0106882100. Τον αριθμό της παρτίδας θα δείτε στο κάτω μέρος του κουτιού.

Παράλληλα οι φαρμακοποιοί καλούνται να μη διαθέσουν την εν λόγω παρτίδα.

Σημειώνεται ότι το πρόβλημα αφορά μόνο τη συγκεκριμένη μορφή και παρτίδα του ιδιοσκευάσματος AEROLIN.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.