απονευρωση διαδικασια | priorix εμβολιο | κοινη καρωτιδα αρτηρια | συνδρομο peutz jeghers | απομορφίνη

Ναι στη συνέχιση της θητείας του διοικητή του ΙΚΑ από την ΒουλήΥπέρ του επαναδιορισμού του κ. Μιλτιάδη Νεκτάριου στη θέση του διοικητή του ΙΚΑ τάχθηκε η πλειοψηφία των μελών της επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφελείας της Βουλής. Υπέρ του επαναδιορισμού του κ. Νεκτάριου τάχθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατά οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΝ ενώ απουσίαζε ο βουλευτής του ΚΚΕ Π. Κοσιώνης.

Αναφερόμενος στα σημαντικότερα έργα του ΙΚΑ κατά το διάστημα 1999 -2001, ο κ. Νεκτάριος είπε ότι οι ουρές αναμονής στις μονάδες υγείας θα εξαφανιστούν σύντομα, καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα τηλεφωνικών ραντεβού – 184 θα έχει καλύψει όλη τη χώρα μέχρι το τέλος του έτους. Ήδη, έχει αναπτυχθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και μέχρι στιγμής έχουν κλειστεί 2,8 εκ. ραντεβού είπε ο κ. Νεκτάριος.

Ο διοικητής του ΙΚΑ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ιδρύματος και στο Κέντρο Επεξεργασίας των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων, τα οποία επιτρέπουν –μεταξύ άλλων- την κατάργηση των ενσήμων και την παροχή σύνταξης σε ένα μήνα.

Έως το καλοκαίρι, θα έχουμε απεμπλακεί από τις συσωρευμένες αιτήσεις, και μετά, οι συντάξεις θα δίδονται σε ένα μήνα, πλην αυτών που σχετίζονται με διαδοχική ασφάλιση είπε ο κ. Νεκτάριος.

Από τη μηχανοργάνωση του ΙΚΑ και την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής, αναμένουμε μέσα στην επόμενη διετία έσοδα 300 δις δρχ κατ’ έτος πρόσθεσε ο κ. Νεκτάριος ενώ – ως ένα ακόμα δείγμα των ωφελειών της μηχανοργάνωσης – ανέφερε ότι οι 4,5 εκατομμύρια ασφαλισμένοι του ΙΚΑ θα παραλάβουν στο σπίτι τους ή στο χώρο εργασίας τους, το επόμενο αυτοκόλλητο σήμα για την ανανέωση του βιβλιαρίου ασθενείας τους και δεν θα χρειαστεί να μεταβούν στα καταστήματα του ΙΚΑ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.