ηπατίτιδα συμπτώματα | βλεννα στα κοπρανα | κυστη στο συκωτι | λοιμωξη αναπνευστικου αντιβιωση

2002: Ετος απόδημης ΕλληνίδαςΟ Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Μαγκριώτης συμμετείχε σε ενημερωτική συνάντηση-εκδήλωση αφιερωμένη στην Ομογενή Ελληνίδα, που διοργάνωσαν το Υπουργείο Εξωτερικών και η Γενική Γραμματεία Ισότητας (ΥΠΕΣΔΔΑ), στο αμφιθέατρο "Γιάννος Κρανιδιώτης" του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή πρόταση της Δ’ Συνέλευσης του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) και τη σύμφωνη απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σκανδαλίδη, να ανακηρυχθεί το 2002 έτος "Απόδημης Ελληνίδας".

Εκτός του Υφυπουργού Εξωτερικών μίλησαν ο πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Ανδρέας ’θενς, η πρόεδρος του Δικτύου Αποδήμων Ελληνίδων κ. ’ννα Κοντούλη και η Γενική Γραμματέας Ισότητας κ. Έφη Μπέκου.

Ο κ. Μαγκριώτης στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ελληνίδα της διασποράς, η κόρη, η σύζυγος, η μητέρα, η γιαγιά, αποτελεί τον πιο σταθερό κρίκο της συνέχεια της ελληνικής οικογένειας της διασποράς, καθώς είναι αυτή που συνέβαλε, κάτω από δύσκολες συνθήκες, στη διατήρηση της ελληνικότητας των ελλήνων της ομογένειας.

Ο Πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Ανδρέας ’θενς σημείωσε ότι από την αρχή το προεδρείο υποστήριξε αυτή την πρόταση με μεγάλο ενθουσιασμό, γιατί από τις γυναίκες έχουμε μάθει την αγάπη κι από αυτές έχουμε μάθει την ειρήνη.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.