λοίμωξη ΧΩΡΊΣ συμπτώματα | λορδωση | ταραμας στεφανιαια νοσο | εκτακτες συστολες καρδιας | embola | ιός πνευμόνων

Copycat: Η πρώτη κλωνοποιημένη γάταΤο πρώτο κλωνοποιημένο κατοικίδιο ζώο είναι γεγονός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal, στο οποίο αναφέρεται ότι επιστήμονες κλωνοποίησαν μία γάτα, που ονομάστηκε Cc (Copycat), στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος Τexas A&M University research.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν πρόκειται να γίνει επίσημη ανακοίνωση από τους επιστήμονες του προγράμματος πριν επιβεβαιωθεί ότι η κλωνοποιημένη γάτα είναι υγιής και γενετικά όμοια με τη γάτα της οποίας τα κύτταρα χρησιμοποιήθηκαν για την κλωνοποίηση.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κλωνοποίησης κατοικίδιων χρηματοδοτήθηκε από τον 81χρονο John Sperling, ο οποίος δημιούργησε την εταιρία Genetic Savings & Clone Inc.

Ο John Sperling υποστηρίζει ότι μπορεί να προσφέρει στα εύπορα άτομα τη δυνατότητα αντικατάστασης του αγαπημένου τους κατοικίδιου με ένα γενετικά όμοιο και επιπλέον την κλωνοποίηση ζώων που είναι απαραίτητα για την κοινωνία, όπως για παράδειγμα σκυλιά των ομάδων διάσωσης.

Ηδη υπάρχουν κάτοχοι κατοικίδιων που πληρώνουν κάποια εταιρία για την αποθήκευση κυττάρων των αγαπημένων συντρόφων τους (σκύλου ή γάτας) για πιθανή μελλοντική κλωνοποίηση.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.