περιαθρητιδα αντιμετοπιση | πλευριτιδα | στιγμα | κοκκινο πιπερι | πελματικός μυς

Τολμηρές αλλά απρόσεκτες οι σαραντάρες στη ΒρετανίαΠιο τολμηρές στο σεξ αλλά και πιο απρόσεκτες σε θέματα αντισύλληψης είναι οι Βρετανίδες μετά την ηλικία των 40, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία γνωριμιών Dateline και την φαρμακοβιομηχανία Schering Health Care.

Οπως έδειξαν τα αποτελέσματα, οι γυναίκες που μετά από κάποιο διαζύγιο, το τέλος μίας σχέσης, ή την απώλεια ενός συντρόφου, ξαναμπαίνουν στο ερωτικό παιχνίδι αδιαφορούν όλο και περισσότερο με την πάροδο της ηλικίας για την αντισύλληψη, ενώ αντίθετα για τις νεότερες γυναίκες αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Στην περίπτωση μίας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, η έκτρωση αποτελεί την πρώτη επιλογή για το 25%, όταν σε νεότερες ηλικίες μόνο το 7% θα επέλεγε αυτή τη λύση.

Στην ηλικία των 40 οι γυναίκες είναι λιγότερο διστακτικές σε σχέση με την ολοκλήρωση των σχέσεων τους, καθώς το 46% κάνει έρωτα με έναν νέο σύντροφο στα πέντε πρώτα ραντεβού, σε σύγκριση με τις νεότερες γυναίκες που το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 34%.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.