προσθιος κνημιαιος μυς | πονος στη μυτη εσωτερικα | τεστ κοπώσεως | ρήξη μήτρας | κοπρανα που επιπλεουν

Ζωντανό SEX, πίσω από σεντόνι στην Sexpo 2002Στις 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μπρίσμπαν της Αυστραλίας έκθεση σεξ, γνωστή ως Sexpo 2002 και σχεδόν θα συμπέσει με τη διεξαγωγή της διάσκεψης κορυφής των ηγετών των χωρών - μελών της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (CHOGM), που θα πραγματοποιηθεί αρχές Μαρτίου στην πολιτεία της Κουϊνσλάνδης.

Ήδη έχουν προκληθεί αρκετές αντιδράσεις για το γεγονός ότι η έκθεση Sexpo 2002 θα λειτουργεί στο Μπρίσμπαν, όταν θα βρίσκονται εκεί η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και οι ηγέτες άλλων περίπου πενήντα χωρών.
"Βέβαια, όσον αφορά τον Κλίντον και το παλάτι, οι σεξουαλικές τους δραστηριότητες σίγουρα ξεπερνούν κάθε προϊόν και κάθε ...φαντασία, που θα παρουσιαστούν στην έκθεση", γράφει η Κάρεν Μπρουκς στην εφημερίδα "Κούριερ Μέϊλ".

Ένα άλλο στοιχείο της έκθεσης, που προκαλεί πολλές συζητήσεις, είναι η πρόθεση των οργανωτών να προσλάβουν ζευγάρια, για να κάνουν ζωντανά έρωτα μπροστά στους ...θεατές, που αναμένεται να φθάνουν τις τέσσερις χιλιάδες!

Όπως διευκρίνισαν, πάντως, οι οργανωτές, τα ζευγάρια θα κάνουν έρωτα πίσω από μια λευκή οθόνη και οι θεατές θα βλέπουν τις σκιές τους, τις κινήσεις τους, θα ακούνε, αλλά δε θα μπορούν να διακρίνουν τα πρόσωπα, αφού το δημόσιο σεξ απαγορεύεται στην Αυστραλία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.