Ζωντανό SEX, πίσω από σεντόνι στην Sexpo 2002

Στις 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μπρίσμπαν της Αυστραλίας έκθεση σεξ, γνωστή ως Sexpo 2002 και σχεδόν θα συμπέσει με τη διεξαγωγή της διάσκεψης κορυφής των ηγετών των χωρών – μελών της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (CHOGM), που θα πραγματοποιηθεί αρχές Μαρτίου στην πολιτεία της Κουϊνσλάνδης.

Ήδη έχουν προκληθεί αρκετές αντιδράσεις για το γεγονός ότι η έκθεση Sexpo 2002 θα λειτουργεί στο Μπρίσμπαν, όταν θα βρίσκονται εκεί η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και οι ηγέτες άλλων περίπου πενήντα χωρών.
“Βέβαια, όσον αφορά τον Κλίντον και το παλάτι, οι σεξουαλικές τους δραστηριότητες σίγουρα ξεπερνούν κάθε προϊόν και κάθε …φαντασία, που θα παρουσιαστούν στην έκθεση”, γράφει η Κάρεν Μπρουκς στην εφημερίδα “Κούριερ Μέϊλ”.

Ένα άλλο στοιχείο της έκθεσης, που προκαλεί πολλές συζητήσεις, είναι η πρόθεση των οργανωτών να προσλάβουν ζευγάρια, για να κάνουν ζωντανά έρωτα μπροστά στους …θεατές, που αναμένεται να φθάνουν τις τέσσερις χιλιάδες!

Όπως διευκρίνισαν, πάντως, οι οργανωτές, τα ζευγάρια θα κάνουν έρωτα πίσω από μια λευκή οθόνη και οι θεατές θα βλέπουν τις σκιές τους, τις κινήσεις τους, θα ακούνε, αλλά δε θα μπορούν να διακρίνουν τα πρόσωπα, αφού το δημόσιο σεξ απαγορεύεται στην Αυστραλία.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση