πονος στο γονατο πλαγια | αυτοματος πνευμοθωρακας | content | τη ειναι η χολικη ηπατικη κυρωση

Δίδυμοι, Ταύροι και Ιχθείς οι πιο επικίνδυνοι οδηγοίΟι Δίδυμοι, οι Ταύροι και οι Ιχθείς, είναι τα ζώδια στα οποία ανήκουν οι πιο επιρρεπείς στα ατυχήματα οδηγοί, σε αντίθεση με τους Αιγόκερους οι οποίοι μπορεί να θεωρηθούν οι πιο ασφαλείς οδηγοί, σύμφωνα με έρευνα της αυστραλιανής χρηματοοικονομικής υπηρεσίας Suncopr Metway.

Η συγκεκριμένη έρευνα βασίσθηκε στη μελέτη στοιχείων από 160.000 τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν την τελευταία τριετία, για τα οποία οι ασφαλιστικές εταιρίες πρέπει να καταβάλουν σημαντικές αποζημιώσεις.

Οι Δίδυμοι γενικά θεωρούνται άτομα νευρικά, που βαριούνται εύκολα και αγχώνονται όταν τα πράγματα κινούνται αργά. Για τους λόγους αυτούς προκαλούν τα περισσότερα τροχαία από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, δήλωσε ο κ. Ουόρεν Ντιουκ, διευθυντής προσωπικών ασφαλειών της εταιρίας.

Οι Ταύροι θεωρούνται άτομα πεισματάρικα και απότομα, ενώ οι Ιχθείς είναι ριψοκίνδυνοι και παράτολμοι.

Οι πλέον ασφαλείς και σίγουροι οδηγοί είναι οι ανήκοντες στο ζώδιο του Αιγόκερου, καθώς θεωρούνται άτομα με υπομονή και εξαιρετικά προσεκτικά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.