αντιβιωση για ακροαστικα | euromedica kozani | εχινοκοκκοςηπατοςδιαγνωση | αρρυθμια | ρετινολη

Μέρισμα ευαισθησίας του Χρηματιστηρίου στο Αγλαΐα ΚυριακούΙατρικός εξοπλισμός αξίας 31 εκατομμυρίων δρχ. παραδόθηκε από τον αντιπρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) κ. Κομνηνό και κ. Πεντεδέκα, στη Μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Η παράδοση αυτή αποτελεί μέρος μιας συνολικής προσφοράς του ΣΜΕΧΑ, ύψους 45 εκατομμυρίων δρχ.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε στο πλαίσιο τελετής στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, παρουσία της γενικής γραμματέως του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας κ. Μαρίας Μπελδέκου, του διοικητή του νοσοκομείου κ. Δημήτριου Πεπελάση καθώς και άλλων παραγόντων του νοσοκομείου.

Στην υλοποίηση της δωρεάς του ΣΜΕΧΑ συνέβαλαν η διοίκηση και η πρόεδρος του Σωματείου "Φίλοι της Κοινωνικής Παιδιατρικής - Η ανοιχτή αγκαλιά" κ. Γιολάντα Βλάχου.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.