φυσιοθεραπεια και κνησμός | κατάρακτης και φαρμακα | parodiki epiliptiki krisi | igg cmv

Γενετική προδιάθεση για ...φρουτάκιαΗ μανία με τα τυχερά παιχνίδια οφείλεται εν μέρει σε κληρονομικούς παράγοντες, σύμφωνα με τον Ισπανό ψυχίατρο Χεσούς ντε λα Γκαντάρα, ο οποίος πιστεύει ότι γονιδιακοί παράγοντες μπορεί να οδηγήσουν ένα άτομο που ξεκινά να παίζει σε πλήρη εξάρτηση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιέχονται στο βιβλίο του κ. Γκαντάρα "Τα Τυχερά Παιχνίδια Βλάπτουν Σοβαρά την Υγεία", το 80% των Ισπανών παίζει τυχερά παιχνίδια, το 12% ασχολείται σε πολύ μεγάλο βαθμό και ένα 3% έχει παθολογική εξάρτηση από τον τζόγο.

Η εξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια υπογραμμίζει ο Ισπανός ψυχίατρος, δεν είναι κάτι που μπορεί να καταπολεμήσει κάποιος μόνο με τη θέλησή του, αλλά χρειάζεται τη βοήθεια ειδικών και την κατάλληλη θεραπεία, σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να εθιστεί στο αλκοόλ, να πάθει κατάθλιψη ή ακόμα και να οδηγηθεί στην αυτοκτονία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.