δεν μπορω να κανω περιδεση τραχηλου | ποσο χρονων φτανουν οι ανθρωποι | τι ειναι υπερπλασια της μητρας.

ΕΦΕΤ: Δεν κινδυνεύουμε από τα Βελγικά κοτόπουλαΔεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την ελληνική αγορά, σε ό,τι αφορά το νέο πρόβλημα που προέκυψε με την ανεύρεση διοξίνης σε κοτόπουλα στο Βελγίο, αναφέρει o Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) σε σχετικό δελτίο τύπου που απέστειλε στο Care.

Ο ΕΦΕΤ αναφέρει ότι πρόκειται για πρόβλημα οριοθετημένο στη Βελγική αγορά και βρίσκεται υπό έλεγχο, ενώ προσθέτει ότι οι επιχειρηματικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στη χώρας μας και αναφέρθηκαν ως εισαγωγείς από το Βέλγιο, δεν πραγματοποιούν τέτοιου τύπου εισαγωγές και διαθέτουν ή κοτόπουλα αποκλειστικά Ελληνικής εκτροφής ή εισαγόμενα από άλλες χώρες της Ε.Ε. (εκτός Βελγίου).

Σύμφωνα με επείγουσα ενημέρωση των Βελγικών αρχών, το σύστημα επιτήρησης ρυπαντών εντόπισε περιορισμένης έκτασης μόλυνση ζωοτροφής, που προοριζόταν για κοτόπουλα με διοξίνη (PCB's : πολυχλωριωμένα διφαινύλια).

Το πρόβλημα εντοπίστηκε σε συγκεκριμένη επιχειρηματική μονάδα παραγωγής ζωοτροφών ενώ δεσμεύτηκε μεγάλος αριθμός πουλερικών και πραγματοποιήθηκαν εργαστηριακοί έλεγχοι στις ύποπτες παρτίδες.

"Από τα αποτελέσματα των μέχρι στιγμής ερευνών δεν προκύπτει κανένα στοιχεία εξαγωγής ή κυκλοφορίας, στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ύποπτων παρτίδων κοτόπουλων ή παραγώγων τους" διαβεβαιώνουν οι Βελγικές αρχές. Ολες οι ύποπτες παρτίδες κοτόπουλων ή παραγώγων τους αποσύρθηκαν από τη Βελγική αγορά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.