Το Ε.Σ.Ι της Εκκλησίας

Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου σε επτά ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τίθεται σε εφαρμογή πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς με την επωνυμία “Ενοριακή Συμβουλευτική Ιατρική”, το οποίο έχει σαν στόχο την πληρέστερη ενημέρωση για σύγχρονα γυναικολογικά προβλήματα.

Το πρόγραμμα αυτό που θα εφαρμοσθεί πιλοτικά ως τα τέλη Μαρτίου, υπό την καθοδήγηση της διεύθυνσης Χριστιανικής Αλληλεγγύης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και με τη συμμετοχή των κοινωνικών λειτουργών της.

Οπως ανακοινώθηκε από την αρχιεπισκοπή, κατά την περίοδο εφαρμογής του προγράμματος θα προσφέρεται η δυνατότητα στους ενορίτες να συναντώνται ιδιαιτέρως με εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο είτε για να εξετάζονται, είτε για να ζητούν συμβουλές του, σε ειδικά διαμορφωμένους γι’ αυτές τις περιπτώσεις χώρους των ενοριών.

Τη σχετική ενημέρωση των ενοριτών έχει αναλάβει ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών Δρ Παναγιώτης Παΐσιος, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του προσφέρει εθελοντικά τις επιστημονικές του υπηρεσίες.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση