πρωτοπαθης σκληρυντικη χολαγγειιτιδα | αισθημα ψυχους | εξω επικονδυλιτιδα | ταχυτητα καθιζησης ερυθρων τιμες

Το Ε.Σ.Ι της ΕκκλησίαςΑπό τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου σε επτά ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τίθεται σε εφαρμογή πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς με την επωνυμία "Ενοριακή Συμβουλευτική Ιατρική", το οποίο έχει σαν στόχο την πληρέστερη ενημέρωση για σύγχρονα γυναικολογικά προβλήματα.

Το πρόγραμμα αυτό που θα εφαρμοσθεί πιλοτικά ως τα τέλη Μαρτίου, υπό την καθοδήγηση της διεύθυνσης Χριστιανικής Αλληλεγγύης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και με τη συμμετοχή των κοινωνικών λειτουργών της.

Οπως ανακοινώθηκε από την αρχιεπισκοπή, κατά την περίοδο εφαρμογής του προγράμματος θα προσφέρεται η δυνατότητα στους ενορίτες να συναντώνται ιδιαιτέρως με εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο είτε για να εξετάζονται, είτε για να ζητούν συμβουλές του, σε ειδικά διαμορφωμένους γι' αυτές τις περιπτώσεις χώρους των ενοριών.

Τη σχετική ενημέρωση των ενοριτών έχει αναλάβει ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών Δρ Παναγιώτης Παΐσιος, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του προσφέρει εθελοντικά τις επιστημονικές του υπηρεσίες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.