ερυθρα παιδικη ασθενεια

Νορβηγός υπουργός παντρεύτηκε τον σύντροφό τουO υπουργός Οικονομικών στην κεντρο-δεξιά κυβέρνηση της Νορβηγίας κ. Περ-Κρίστιαν Φος, έκανε το μεγάλο βήμα υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και έγινε ο πρώτος υπουργός στη χώρα του που παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του.

Ο κ. Φος, 52 ετών και επί χρόνια βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος επιβεβαίωσε ότι επισημοποίησε τη σχέση του με τον κ. Γιαν Ερικ Κνάρμπακ, διευθυντικό στέλεχος του νορβηγικού ομίλου Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Schibsted ASA. Πριν την επισημοποίηση της σχέσης τους, ο κ. Φος και ο κ. Κνάρμπακ συμβίωναν για πολύ καιρό σε διαμέρισμα στο αριστοκρατικό προάστιο Φρόγκνερ του Οσλο.

Η Νορβηγία είναι η δεύτερη χώρα στο κόσμο μετά τη γειτονική της Δανία που από το 1993 επιτρέπει σε ομοφυλόφιλους να προχωρούν στην επισημοποίηση του δεσμού τους, αντιμετωπίζοντάς τους σχεδόν ισότιμα με τα έγγαμα ετερόφυλα ζευγάρια.

Χριστιανικοί κύκλοι και ορισμένοι επίσκοποι της επίσημης Λουθηρανικής Εκκλησίας η οποία απαγορεύει σε ομοφυλόφιλους να γίνουν κληρικοί, αντιτίθενται ακόμη στη σχετική νομοθεσία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.