ακτινογραφια εντερου | ηπατιτιδες | μπαμπεζια σκυλος | ογκιδιο στα μεγαλα χειλη | βρογχικο ασθμα συμπτωματα

Επιστολή Μπαρντό στον Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςΜε ανοικτή της επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, η γαλλίδα ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό του ζητάει να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να μην αρχίσει το κυνήγι πουλιών στην Ελλάδα, εξαιτίας του άνευ προηγουμένου κύματος ψύχους που έχει πλήξει τη χώρα και το οποίο προκαλεί τρομακτικά προβλήματα στα ζώα.

"Αυτή η εκεχειρία σταμάτησε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, όμως το κρύο συνεχίζεται και τα ζώα πρέπει να επιβιώσουν παρά την κακοκαιρία", γράφει η Μπαρντό, που με την επιστολή της αυτή υποστηρίζει το διάβημα του πρίγκιπα Σαντρουντίν Αγά Χαν, ο οποίος ζήτησε να παραταθεί η διακοπή του κυνηγιού στην Ελλάδα.

"Σας ζητώ λοιπόν να κάνετε μια σωτήρια κίνηση για τα φτωχά αυτά ανυπεράσπιστα πλάσματα, που είναι περισσότερο συνηθισμένα στον ήλιο και τη ζέστη της χώρας σας, την οποία αγαπώ ιδιαίτερα, παρά στη δριμύτητα του πολικού ψύχους", καταλήγει στην επιστολή της η Μπαρντό που έχει αφιερώσει τη ζωή της στον αγώνα για την προστασία των ζώων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.