βγανουν στραβα τα πρωτσ δοντια | καταγμα κνημησ θεραπεια | ριζα νευρου

Οι Γάλλοι μυρίζουν άσχημα σύμφωνα με Ολλανδό δημοσιαγράφοΜεγάλος αριθμός Γάλλων και ιδιαίτερα οι άνδρες μυρίζουν άσχημα και έχουν δυσάρεστη αναπνοή, σύμφωνα με τον ανταποκριτή στο Παρίσι της ολλανδικής εφημερίδας "NRC Handelsblad", κ. Πίτερ Κότμαν.

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι η αγάπη που τρέφουν οι Γάλλοι για το σκόρδο δεν εξηγεί αυτές τις δυσάρεστες οσμές, οι οποίες μάλλον οφείλονται στα ρούχα που μυρίζουν μούχλα, στη μυρωδιά του άπλυτου σώματος και στη μυρωδιά του στόματος του οποίου δεν φροντίζουν την υγιεινή.

Ο ανταποκριτής της ολλανδικής εφημερίδας δίνει διάφορες εξηγήσεις σε αυτό το φαινόμενο, όπως για παράδειγμα "η γαλλική κουλτούρα της πρόσοψης", δηλαδή αυτού που φαίνεται μόνο: "Απ' έξω μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα και μέσα κουρελιασμένες κουρτίνες".

Ο κ. Κότμαν επικαλείται κι άλλους λόγους, όπως η διατροφή, καθώς οι Γάλλοι δεν τρώνε αρκετά λαχανικά και φρούτα, αλλά και το ανεπαρκές πλύσιμο των ρούχων και του σώματος, καθώς και στην ντροπαλοσύνη που τους χαρακτηρίζει.

Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά τη μεγάλη εντύπωση που του έκανε όταν είδε τους άνδρες της αθλητικής του λέσχης να κάνουν ντους με το εσώρουχό τους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.