συκωτι ανεβασμενες τιμες | προγναθισμος | αισθημα παλμων στην κοιλια | ατυπο προκαρδιο αλγος

Υπνωτισμός για διαλεύκανση δολοφονίας ομογενήΗ αυστραλιανή αστυνομία σε μια ύστατη προσπάθειά της να εξιχνιάσει την δολοφονία του ομογενή επιχειρηματία κ. Χρήστου Σαρησταύρου, που διαπράχθηκε τον Οκτώβριο του 2000 στη Μελβούρνη, κατέφυγε στη μέθοδο του υπνωτισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Herald Sun.

Παρουσία ψυχολόγου, εγκεκριμένου από την αστυνομία, η σύζυγος του θύματος, κ. Τ. Σαρησταύρου, υπνωτίστηκε με την ελπίδα ότι θα θυμόταν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές του άνδρα της και την ταυτότητα του δολοφόνου.

Η ίδια δήλωσε ότι της ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να θυμηθεί λεπτομέρειες των τελευταίων κρίσιμων στιγμών, αλλά θα υπνωτιστεί εκ νέου για να βοηθήσει να βρεθεί ο δολοφόνος.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής κ. Μπράϊαν Ριξ χαρακτήρισε την όλη διαδικασία ιδιαίτερα τραυματική για τη χήρα του θύματος και δήλωσε ότι η κ. Σαρησταύρου πρέπει να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση προκειμένου να υποβληθεί σε υπνωτισμό.

Η αστυνομία στην Αυστραλία χρησιμοποιεί σπάνια και σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις τη μέθοδο του υπνωτισμού για να διαλευκάνει δολοφονίες.

Ο 44χρονος Χρήστος Σαρησταύρος, ιδρυτής της εταιρίας "Ποσειδών", πυροβολήθηκε στο στήθος, σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, λίγο μετά την αποχώρησή του, μαζί με την σύζυγό του, από ομογενειακή φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο ίδιος πάλεψε γενναία με τον δράστη, για να προστατεύσει και την σύζυγό του, πριν υποκύψει στο δεύτερο πυροβολισμό που δέχθηκε.

Ο καταζητούμενος χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως ασιατικής καταγωγής ηλικίας 25 έως 40 ετών.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.