πανοραμική | συνδρομο wolff parkinson white | φλεγμονωδης νοσος του εντερου

Η Πυροσβεστική σε ρόλο ΕΚΑΒ λόγω κακοκαιρίαςΣημαντικό ήταν το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία ανταποκρίθηκε σε όλες τις κλήσεις μεταφοράς ασθενών κι ετοιμόγεννων γυναικών. Ιδιαίτερη επιχείρηση απεγκλωβισμού στήθηκε από την Πυροσβεστική για τη μεταφορά στο Νοσοκομείο Παίδων δυο νεογνών, ηλικίας τριών μηνών της οικογένειας Νιφόρου από το Μαρκόπουλο Αττικής.

Απεγκλωβίστηκε ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, η ομάδα των 14 προσκόπων από καταφύγιο του όρους Ζήρια στα Τρίκαλα Κορινθίας. Οι νεαροί πρόσκοποι είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Στον απεγκλωβισμό τους συμμετείχαν δυο πυροσβεστικά οχήματα, εκ των οποίων το ένα ερπυστριοφόρο.

Επίσης εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα οι βοσκοί, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί από την έντονη χιονόπτωση στη θέση Ζωνιανά του όρους Ψηλορείτη του νομού Ρεθύμνης στην Κρήτη. Εξάλλου, βρέθηκαν καλά στην υγεία τους οι κτηνοτρόφοι αδελφοί Σταυρακάκη στα Ανώγεια Μυλοποτάμου.

Τα δυο αδέλφια είχαν εγκλωβιστεί από τις ισχυρές χιονοπτώσεις που επικρατούσαν στην περιοχή. Σώος και καλά στην υγεία του βρέθηκε ο βοσκός Λασιθιωτάκης Μιχαήλ, ετών 89, στη θέση Καθαρό Κριτσάς του Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Στο νοσοκομείο Θήβας μεταφέρθηκε τραυματισμένος άνδρας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στη Δόνβραινα Θήβας του νομού Βοιωτίας. Τέλος, βρέθηκε καλά στην υγεία του ο Καϊλίδης Ιορδάνης, ετών 62, ο οποίος αγνοούνταν σε νησίδα του Αραχθου ποταμού στην περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Κεραματών του δήμου Αρταίων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.