φακοι μετα την επιφεφυκιτιδα | πνευμονικη εμβολεκτομη | stenwsh dwdekadakthlou gatas

Από τα κάλαντα στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλωνΕφιαλτικά καταγράφηκε στη μνήμη εννιάχρονου αγοριού η διάθεση του να ψάλλει τα κάλαντα στο σπίτι κτηνιάτρου στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης. Δέχτηκε την επίθεση 14 σκυλιών και τα δαγκώματα τους τον "έστειλαν" στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Ο 9χρονος Παναγιώτης Τοπαλίδης, που φιλοξενείται στο παιδικό χωριό SOS του Φιλύρου, μαζί με ακόμη δέκα παιδιά πήγαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να πούν τα κάλαντα στο σπίτι του καθηγητή κτηνιατρικής Ιωάννη Ψωμά, όπου δέχτηκαν την επίθεση των 14 σκύλων του ιδιοκτήτη. Τα παιδιά τράπηκαν σε φυγή, ο 9χρονος όμως σκόνταψε με συνέπεια να δεχτεί επίθεση και δαγκώματα στο κεφάλι τα χέρια και τα πόδια. Αμέσως επενέβη η σύζυγος του καθηγητή που έγινε μάρτυρας του περιστατικού και απομάκρυνε τους σκύλους, ενώ στη συνέχεια φρόντισε για τη μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.