παχυβλεννογονίτιδα δεξιου ιγμορειου | αποκολληση πλακουντα | ιερο οστο πονος | ανατομια ανθρωπινου σωματος 3d

Σκοτώνουν τα πουλιά όταν παγώσουνΤη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης διέταξε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αρης Παπαδόπουλος επειδή τις μέρες της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τους νομούς Εβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, ασυνείδητοι κυνηγοί προέβησαν στη θανάτωση πουλιών, τα οποία είχαν παγώσει κυριολεκτικά από το δριμύτατο ψύχος και προσπαθώντας να βρουν τροφή και νερό μέσα στα χιόνια και τους πάγους έπεσαν θύματα.

Ο περιφερειάρχης ζητεί από τις αρμόδιες δασικές υπηρεσίες να πραγματοποιήσουν ένορκη έρευνα και να εξετάσουν ποιοί ήταν αυτοί οι οποίοι προέβησαν παρανόμως στην άρση απαγόρευσης του κυνηγιού, με αποτέλεσμα τη θανάτωση των πουλιών.

Να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια της πρωτοφανούς χιονόπτωσης και των πολικών θερμοκρασιών που επικράτησαν, θηροφύλακες συνέλαβαν κυνηγούς οι οποίοι θήρευαν λαθραία και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Η ΕΔΕ θα διαβιβαστεί στον περιφερειάρχη ο οποίος υποστηρίζει πως χωρίς να δώσει ο ίδιος εντολή κάποια όργανα δασικών υπηρεσιών ενεργώντας παράτυπα με δική τους πρωτοβουλία ήραν την απαγόρευση του κυνηγιού και ουσιαστικά αγνόησαν τη δική του αυστηρή εντολή.

Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει πως παρότι δέχθηκε πιέσεις από φορείς για την άρση της απαγόρευσης του κυνηγιού, ο ίδιος δεν ενέδωσε και επέμενε σθεναρά να ισχύσει η απαγόρευση όλο το χρονικό διάστημα που επικρατούσαν οι δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.