ρηξη μητρας μετα τη καισαρικη αιτιες | πονος στον οισοφαγο κατα την καταποση | διαθερμίες καρκινος

Μάρλεν Ντίτριχ: Το γκρίζο τέλος ενός γαλάζιου άγγελουΗ Μάρλεν Ντίτριχ, η ηθοποιός που έγινε μύθος για τη Γερμανία, πιθανότατα αυτοκτόνησε με υπνωτικά, όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και δεν είχε άλλη επιλογή από το γηροκομείο, αποκαλύπτει η στενή φίλη της Νόρμα Μποσκέ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννησή της.

Η Ντίτριχ πέθανε το 1992 στο Παρίσι στα 90 της χρόνια. "Λίγο πριν τον θάνατό της είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και δεν μπορούσε να συνεχίσει να ζει φυσιολογικά στο σπίτι της. Επρεπε να μεταφερθεί σε γηροκομείο, αλλά αυτό ήθελε να το αποφύγει πάση θυσία", λέει η Μποσκέ, το μοναδικό πρόσωπο που την επισκεπτόταν καθημερινά στο διαμέρισμά της στην οδό Μοντένιε στο Παρίσι.

Η Γερμανία γιορτάζει τα 100 χρόνια από την γέννηση της ηθοποιού στο Βερολίνο. Η Ντίτριχ εγκατέλειψε τη ναζιστική Γερμανία και απέκτησε την αμερικανική υπηκοότητα.

Κόρη αξιωματικoύ της πρωσικής αστυνομίας, η Μαρία Μαγκνταλένα φον Λος, πίσω από το ύφος της βαμπ με την αισθησιακή φωνή έκρυβε έναν σκληρό χαρακτήρα, αποτέλεσμα εν μέρει της αυστηρής της παιδείας. Στις αδυναμίες της περιλαμβάνονταν η μεγάλη κατανάλωση οινοπνεύματος και φαρμάκων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.