παχυβλεννογονίτιδα | πονος στο εντερο | καταπολεμηση αρθριτιδας | τερματισμος κύησης | μολυνση μετα απο περιτομη

Γρουσούζικη θεωρείται η τέταρτη μέρα του μήναΟι Κινέζοι και οι Γιαπωνέζοι που ζουν στην Αμερική έχουν περισσότερες πιθανότητες να υποστούν ένα καρδιακό επεισόδιο την τέταρτη μέρα του μήνα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό British Medical Journal.

Την τέταρτη μέρα κάθε μήνα έχει παρατηρηθεί μια αύξηση 7% των θανάτων που οφείλονται σε καρδιακές παθήσεις, συγκριτικά με τις υπόλοιπες μέρες του μήνα.

Οι επιστήμονες πιστεύουν πως ο αριθμός 4 έχει συνδεθεί με δεισιδαιμονίες, γεγονός που προκαλεί στα άτομα στρεσογόνες καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να αποβούν μοιραίες.

Οι θάνατοι που έχουν προκύψει την συγκεκριμένη μέρα του μήνα δεν σχετίζονται με αλλαγές στην διατροφή του ασθενή, κατανάλωση αλκοόλ, αυξημένη άσκηση ή αλλαγή στη φαρμακευτική αγωγή.

Προσωρινά, η μόνη εξήγηση που δίνεται από τους επιστήμονες είναι οι ψυχολογικές αλλαγές που βιώνει ο ασθενής την μέρα αυτή, λόγω της προκατάληψης που υπάρχει.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.