πονος στο εντερο | εχω κολποματα στο εντερο | διαρροια τσαι | εξεταση στιγμα μεσογειακης αναιμιας

Διαστημικές εγχειρήσειςΗ NASA, σε συνεργασία με διεθνή οργανισμό ορθοπαιδικών χειρουργών, πρόκειται να αναπτύξει ένα νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης των αστροναυτών, προκειμένου να είναι σε θέση να πραγματοποιούν χειρουργικές επεμβάσεις, όταν βρίσκονται σε μακροχρόνιες αποστολές και δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επιστροφής στη γη.

Σε επιστημονική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Νταβός της Ελβετίας παρουσιάστηκαν τα σχέδια ενός προσομοιωτή, ο οποίος με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, θα εκπαιδεύει τους αστροναύτες, χωρίς να χρειάζεται να πιάσουν νυστέρι, σε θέματα ανατομίας των άκρων που θα τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν επεμβάσεις στο διάστημα σε περίπτωση ατυχήματος που θα προκαλέσει κάταγμα σε κάποιο άκρο.

Η νέα μέθοδος στην οποία θα εκπαιδεύονται οι αστροναύτες περιλαμβάνει την τοποθέτηση λαμών στο άκρο που έχει υποστεί το κάταγμα, ενώ δε χρειάζεται η τοποθέτηση γύψου.

Η δημιουργία του νέου αυτού συστήματος πρόκειται να γίνει σε πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και θα παίξει σημαντικό ρόλο σε μελλοντικές διαστημικές αποστολές στον Αρη, οι οποίες θα διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.