αρθριτιδα ωμου συμπτωματα | κορτιζόνη στην σύφιλη | αιμοραγια στο στομαχι | μωρο μολυνση απο εγκαυμα

Συγνώμη για τις 11 ώρες μοιραίας αναμονής επείγοντος χειρουργείουΜία 49χρονη γυναίκα, από τη Σκοτία έχασε τη ζωή της, μετά από 11 ώρες αναμονής στο νοσοκομείο για μία επείγουσα χειρουργική επέμβαση, καθώς η διεύθυνση του νοσοκομείου δεν κατάφερε κανονίσει χειρουργείο.

Το νοσοκομείο Aberdeen Royal Infirmary, ζήτησε συγνώμη για το θάνατο της γυναίκας, η οποία είχε διακομιστεί εκτάκτως στο νοσοκομείο, με έντονους στομαχικούς πόνους, αλλά τα δύο χειρουργεία που λειτουργούσαν ήταν απασχολημένα με ένα τροχαίο ατύχημα.

Η γυναίκα η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο περίπου στις 10 το βράδυ, χειρουργήθηκε την επόμενη ημέρα στις 9 το πρωί με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από επιπλοκές που δημιούργησε η διάτρηση ενός αποστήματος.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε ότι δεν υπήρχε πρόβλεψη και για τρίτο χειρουργείο κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ το συγκεκριμένο περιστατικό "έγινε μάθημα" για το νοσοκομείο το οποίο ήδη βρίσκεται στη διαδικασία πρόσληψης επιπλέον προσωπικού.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.