αιτια πολυδυμης κυησης | μαστιτιδα θεραπεια | θερμιδες λαγανας | κλινικη εικονα πνευμονιας

Εβδομάδα γνωριμίας με τον εθελοντισμόH ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος, ενόψει και της Ολυμπιάδας του 2004, όπου θα απαιτηθεί μεγάλος αριθμός εθελοντών, αποτελεί το στόχο της "Εβδομάδας γνωριμίας με τον εθελοντισμό", που διοργανώνει από τις 3 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος της ΓΓ Νέας Γενιάς κ. Μπάμπης Παπαϊωάννου, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας εθελοντισμού, θα διακινηθούν αιτήσεις για όσους θέλουν να εργαστούν εθελοντικά στους αγώνες του προκριματικού ομίλου ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της Ολυμπιάδας.

Η Εβδομάδα γνωριμίας με τον εθελοντισμό εντάσσεται στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού του Ετους Εθελοντισμού και της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Εθελοντισμό που είναι στις 5 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας, θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και περισσότερες από 20 εθελοντικές οργανώσεις θα παρουσιάσουν τη δράση τους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.