συμπτωματα ακροαστικων | εκκολπώματα εντερου | αρρυθμίες στην καρδιά | καθαριζω αγουρο μανγκο

Υποχρεωτική η ζώνη ασφαλείας και στα πίσω καθίσματα στην ΚύπροΕντός των προσεχών ημερών, οι Κύπριοι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν ζώνη ασφαλείας και στα πίσω καθίσματα, σύμφωνα με κυβερνητικό διάταγμα που πρόκειται να εκδοθεί. Ο υπουργός συγκοινωνιών της Κύπρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης "Γύρος της Κύπρου για την οδική ασφάλεια", δήλωσε πως το σχετικό νομοσχέδιο ψηφίσθηκε από τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο δεν μπορούσε να τεθεί αμέσως σε ισχύ, γιατί θα έπρεπε να δοθεί λογικός χρόνος στον Κύπριο πολίτη να τοποθετήσει τις κατάλληλες ζώνες.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα, ότι ο νόμος που υποχρεώνει τους οδηγούς αυτοκινήτων να φέρουν ζώνη ασφαλείας είναι ανενεργός από τον περασμένο Ιούλιο, μετά την ψήφιση του νέου νόμου, ο υπουργός συγκοινωνιών αρκέσθηκε να δηλώσει πως θα εξετάσει το θέμα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.