λευκοπλακια φωτογραφιες | σκληρη κοιλια | καταγμα μυτης συμπτωματα | τι ονομαζουμε εμβολια και τι ροι

Εξι υπουργοί της Ζιμπάμπουε φορείς του AIDSΕξι υπουργοί της Ζιμπάμπουε είναι φορείς του AIDS και λαμβάνουν θεραπεία, σύμφωνα με την εβδομαδιαία εφημερίδα "Φαϊνάνσιαλ Γκαζέτ", είδηση που επιβεβαίωσε και ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου της Ζιμπάμπουε για τα άτομα που έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS ή έχουν εκδηλώσει τη νόσο, κ. Φράνκ Γκούνι.

Οπως δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Γκούνι, οι έξι υπουργοί, των οποίων τα ονόματα αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει, μετέχουν σε ομάδα 500 ατόμων που λαμβάνουν θεραπεία κατά του AIDS, από μη κυβερνητική οργάνωση που αγωνίζεται κατά της νόσου.

Πέρυσι ο πρόεδρος της χώρας, κ. Ρόμπερτ Μουγκάμπε, είχε ανακοινώσει ότι τουλάχιστον τρεις υπουργοί της κυβέρνησής του, αλλά και πολλοί άλλοι γνωστοί πολιτικοί ηγέτες της χώρας, έχουν πεθάνει από AIDS τα τελευταία χρόνια.

Περίπου 2.000 άνθρωποι πεθαίνουν από AIDS κάθε εβδομάδα στη Ζιμπάμπουε, όπου σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ένας στους τέσσερις ενήλικους είναι φορέας του ιού.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.