γινεται δυο υγιεις γονεις να γεννησουν μωρο με aids | βιοχημικες εξετασεις | πυρετος q θεραπεία

Λιποδιάλυση με υπέρηχουςΜία νέα μέθοδος εναλλακτική της λιποαναρρόφησης, που χρησιμοποιεί υπέρηχους, θα μπορούσε να βοηθήσει όσους έχουν πρόβλημα τοπικού πάχους, να απαλλαγούν από αυτό, χωρίς να χρειαστεί να υποβληθούν σε επέμβαση, σύμφωνα με Ισραηλινούς επιστήμονες από το ιατρικό κέντρο Sheba στο Τελ Αβίβ.

Η συσκευή η οποία εκπέμπει υπέρηχους, δρα εξωτερικά και έχει τη δυνατότητα να προκαλεί διάσπαση των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα να απελευθερώνουν το λίπος που εσωκλείουν. Αυτό στη συνέχεια απορροφάται μέσα στις επόμενες εβδομάδες και απομακρύνεται.

Είναι γνωστό ότι οι υπέρηχοι έχουν την ιδιότητα να διασπούν τα λιποκύτταρα και γι΄αυτό το λόγο χρησιμοποιούνται και σε μερικές περιπτώσεις λιποαναρρόφησης για τη διευκόλυνση της αναρρόφησης του.

Οι Ισραηλινοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δε χρειάζεται ούτε δίαιτα, για να αποδώσει η μέθοδος. Μπορεί βέβαια η μέθοδος να μην είναι τόσο αποτελεσματική όσο η λιποαναρρόφηση και να απομακρύνεται λιγότερο λίπος, αλλά αποτελεί αναίμακτη διαδικασία που μπορεί να επαναληφθεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Δοκιμές δεν έχουν γίνει σε ανθρώπους, παρά μόνο σε πειραματόζωα και οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι με τη μέθοδο αυτή το λίπος απομακρύνεται μέσα σε τρεις εβδομάδες από την εφαρμογή, κάτι ανάλογο με την απομάκρυνση του αιματώματος που προκαλεί ένα χτύπημα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.