Υγιέστατα τα σιαμαία κοριτσάκια από το Νεπάλ

Τα σιαμαία κοριτσάκια από το Νεπάλ, που γεννήθηκαν ενωμένα στο κεφάλι πριν από ενάμισυ χρόνο, επέστρεψαν σήμερα στην πατρίδα τους, από τη Σιγκαπούρη όπου τον Απρίλιο υποβλήθηκαν σε επέμβαση 97 ωρών.

Ωστόσο οι μικρούλες Γκάνγκα και Τζαμούνα δεν θα επιστρέψουν αμέσως στο χωριό τους, αλλά θα παραμείνουν για ένα διάστημα υπό ιατρική παρακολούθηση στην πρωτεύουσα Κατμαντού.

Μέλη της οικογένειας και φίλοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχθούν. Η μητέρα τους αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, αλλά ο πατέρας είπε στους δημοσιογράφους:” Χαίρομαι που επιστρέψαμε”.

Ο Μπάζαντ Παντ, νευροχειρουργός από το Νεπάλ, ο οποίος συνόδευσε την οικογένεια στο ταξίδι της επιστροφής δήλωσε ότι οι δίδυμες θα μείνουν μαζί με τους γονείς τους, αλλά ομάδα γιατρών θα παρακολουθεί τακτικά την κατάστασή τους. Ο Παντ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα κοριτσάκια δεν θα παρουσιάσουν σοβαρά προβλήματα.

Οι γιατροί στη Σιγκαπούρη που πραγματοποίησαν τη δύσκολη επέμβαση δήλωσαν ότι το μόνο που χρειάζονται οι μικρούλες τώρα είναι αγάπη και στοργή.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση