εικονα αιδιου | κανθαριδινη | ομαλός λειχήνας δέρματος | ενδείξεις αντενδειξεις θερμοθεραπειας

Υγιέστατα τα σιαμαία κοριτσάκια από το ΝεπάλΤα σιαμαία κοριτσάκια από το Νεπάλ, που γεννήθηκαν ενωμένα στο κεφάλι πριν από ενάμισυ χρόνο, επέστρεψαν σήμερα στην πατρίδα τους, από τη Σιγκαπούρη όπου τον Απρίλιο υποβλήθηκαν σε επέμβαση 97 ωρών.

Ωστόσο οι μικρούλες Γκάνγκα και Τζαμούνα δεν θα επιστρέψουν αμέσως στο χωριό τους, αλλά θα παραμείνουν για ένα διάστημα υπό ιατρική παρακολούθηση στην πρωτεύουσα Κατμαντού.

Μέλη της οικογένειας και φίλοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχθούν. Η μητέρα τους αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, αλλά ο πατέρας είπε στους δημοσιογράφους:" Χαίρομαι που επιστρέψαμε".

Ο Μπάζαντ Παντ, νευροχειρουργός από το Νεπάλ, ο οποίος συνόδευσε την οικογένεια στο ταξίδι της επιστροφής δήλωσε ότι οι δίδυμες θα μείνουν μαζί με τους γονείς τους, αλλά ομάδα γιατρών θα παρακολουθεί τακτικά την κατάστασή τους. Ο Παντ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα κοριτσάκια δεν θα παρουσιάσουν σοβαρά προβλήματα.

Οι γιατροί στη Σιγκαπούρη που πραγματοποίησαν τη δύσκολη επέμβαση δήλωσαν ότι το μόνο που χρειάζονται οι μικρούλες τώρα είναι αγάπη και στοργή.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.