τι ειναι η καυσαλγία | σπάσιμο πλευρών | στεφανιαία νόσος

Το ασθενοφόρο άργησε τρείς μέρεςΑσθενής μετά από νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο Λάρισας, για βαριά καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, περίμενε επί τρείς μέρες με το εξιτήριο στο χέρι για να βρεθεί ασθενοφόρο που θα τον πήγαινε σπίτι του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ημερήσιος Κήρυκας της Λάρισας η τραγελαφική αυτή κατάσταση αφορά κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στο ΕΚΑΒ θεσσαλίας και το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Συγκεκριμένα η υπόθεση ξεκινά από το ότι οι οδηγοί του ΕΚΑΒ δικαιούνται εκτός έδρας για τις μετακινήσεις τους, από τις αντίστοιχες πιστώσεις, πράγμα που δεν συμβαίνει για τους οδηγούς των ασθενοφόρων του Νοσοκομείου Λάρισας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο διευθυντής της Α' Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λάρισας κ. Καραμήτσος όχι μόνο δεν διέψευσε το περιστατικό αλλά αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για το πρώτο περιστατικό. Η ουσία πάντως βρίσκεται στο ότι άσχετα με τις πραγματικές ευθύνες που μεταβιβάζονται από την μια πλευρά στην άλλη και πέρα από την ταλαιπωρία που περνούν οι ασθενείς, υπάρχει και πραγματική επιβάρυνση που αφορά τις κλίνες του νοσοκομείου που έτσι κι αλλιώς η πληρότητά του αγγίζει το 120%.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.