αθηρωματικός δείκτης | αγχος και καρδια | έρπης τύπου 1 | αποστημα πνευμονα | ανω κοιλη

Οι δυσάρεστες ειδήσεις βλάπτουν την ψυχική ηρεμία των ΑμερικανώνΟι πολλές ειδήσεις που αφορούν δυσάρεστα γεγονότα, θα μπορούσαν να διαταράξουν την ψυχική ηρεμία των ανθρώπων, σύμφωνα με άρθρο στο περιοδικό Journal of Communication, με τίτλο "επικοινωνία και διαχείριση της αβεβαιότητας", του καθηγητή επικοινωνίας από το πανεπιστήμιο του Ιλλινόις των ΗΠΑ, Dale Brashers.

Στο άρθρο του ο καθηγητής αναφέρει ότι οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν ολοένα και περισσότερα λόγω του φόβου που τους διακατέχει μετά από το τρομοκρατρικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την περίπτωση η πληροφόρηση απλά προκαλεί μεγαλύτερο άγχος, ιδίως εάν πρόκειται για πληροφόρηση άσχημων νέων ή πρόκειται για ασαφείς ή αντιφατικές πληροφορίες.

Και ενώ η πληροφόρηση συνήθως μειώνει την αβεβαιότητα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου χρειάζεται αποχή από τη συνεχή πληροφόρηση, όπως για παράδειγμα στον βομβαρδισμό ειδήσεων που αφορά τα πιθανά περιστατικά άνθρακα, ενώ είναι σημαντικό να αξιολογούνται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε ότι αφορά την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.