πυρετος δεκατα | ποναει το πτερυγιο απτο το αφτι μου | βηματοδοτης | πυλη χολη | ασθενεια ΧΧΥ

Οι οδηγοί της Αυστραλίας εκτονώνονται μέσω κινητούΜηνύματα όπως -Νύχτα το πήρες το δίπλωμα! ή -Δεν πας να πλύνεις κανά πιάτο! μπορούν να ανταλάσσουν πλέον οι Αυστραλοί οδηγοί μεταξύ τους, δίνοντας διέξοδο στην οργή και το θυμό τους χωρίς να προκαλούν σκηνές ή να χρειάζεται να βγούν από το αυτοκίνητο.

Με ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που συνδέεται με τις πινακίδες κυκλοφορίας, η DriverSMS παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ των οδηγών μέσω των κινητών τηλεφώνων τους. Οι οδηγοί εγγράφονται δωρεάν, καταχωρώντας τους αριθμούς κυκλοφορίας και τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της DriverSMS. Κατόπιν, μπορούν να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε εγγεγραμμένο ιδιοκτήτη αυτοκινήτου στην Αυστραλία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.