αντιβιωση και γιαουρτια | στιγμα | krambes sta podia | πολυποδας | αυξημενη τρανσαμιναση στην εγκυμοσυνη

Οικολογικό βραβείο σε επιχειρηματία και δύο επιστήμονεςΟ γερμανός πρόεδρος Γιοχάνες Ράου απένειμε από κοινού το βραβείο για το περιβάλλον στον Βαυαρό επιχειρηματία Δρ. Φράντς Ερνσπέργκερ, 55 ετών απο το Νιουμάρκτ και στους επιστήμονες Βόλφγκανγκ Φέιστ, 47 ετών απο το Ντάρμσταντ και Χέρμαν Αουερνχάμερ, 60 ετών από το Φράισινγκ.

Το βραβείο αυτό που συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 1 εκατομμυρίου γερμανικών μάρκων, το υψηλότερο στην Ευρώπη, απονέμεται για ένατη συνεχή χρονιά από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Ιδρυμα για το Περιβάλλον.

Ο Δρ. Ερνσπέργκερ τιμήθηκε για το επίτευγμά του να συντάξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οικολογικής διαχείρισης, ο Δρ. Φέιστ για το πρωτοπόρο πνεύμα του στην ανάπτυξη παθητικής οικιστικής τεχνολογίας, και ο Δρ. Αουερνχάμερ ως πρόδρομος της φιλικής προς το περιβάλλον γεωργίας με την χρήση σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο γερμανός πρόεδρος στην ομιλία του τόνισε ότι αν η οικονομία και η οικολογία προχωρήσουν χέρι-χέρι, οι άνθρωποι θα μπορέσουν να ζήσουν με ειρήνη ασφάλεια και χωρίς φτώχεια.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.