ενδομήτρια υπερπλασία | ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΠΟΔΙΟΥ ΕΙΚΟΝΕΣ | ξηρά πλευρίτιδα | πνευμοθώρακας | σπινθηρογραφημα με θαλιο

Πολιτισμός: το όπλο κατά της τρομοκρατίαςΤην ανάγκη να αντιπαραθέσουμε τον πολιτιστικό πλούτο και τη θετική στάση των κοινωνιών μας απέναντι στην τρομοκρατική κουλτούρα, τόνισε η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ε. Παπαζώη, σε ομιλία της στην 31η γενική σύνοδο της UNESCO, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι.

Η κ. Παπαζώη επισήμανε ότι η UNESCO πρέπει να προχωρήσει περαιτέρω στη διασφάλιση των οικουμενικών αξιών, όπως η ανθρώπινη ζωή, η αξιοπρέπεια και η ανεκτικότητα, που πολλές φορές απειλούνται από την κοινωνική πραγματικότητα όπου η φτώχεια και η κοινωνική απομόνωση αποτελούν τον κανόνα.

Η ελληνική κυβέρνηση, σημείωσε η κ. Παπαζώη, έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην προώθηση του διαθρησκευτικού διαλόγου, προωθεί την ιδέα της ολυμπιακής εκεχειρίας και υποστηρίζει θερμά τις προσπάθειες της UNESCO για την προώθηση της γλωσσικής πολυμορφίας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.