σπιρομέτρηση φυσιολογικές τιμές | αιμορραγια στο ηπαρ μετα απο βιοψια | κοπρανα που επιπλεουν

Ε.Ε.Σ.: Ανθρωπισμός και όχι τρομοκρατία στο ΛαύριοΟ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με πλήρη αίσθηση ευθύνης προς τη θεσμική του υπόσταση ως εθνικού θεματοφύλακα του πλέον αξιόπιστου παγκόσμιου φορέα ανθρωπισμού, φιλαλληλίας και ουδετερότητας επιθυμεί να γνωρίσει τα εξής: Με μεγάλη θλίψη παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα αλλά, κυρίως και δηλώσεις επισήμων εκτός Ελλάδας ότι, δήθεν, στα κέντρα υποδοχής προσφύγων (Λαύριο, Ν. Μάκρη κλπ.) υποθάλπονται ή ασκούνται και δρουν "τρομοκράτες".

Eχοντας την ευθύνη της λειτουργίας και εποπτείας των παραπάνω κέντρων υποδοχής διαψεύδουμε τους ανυπόστατους και υποβολιμαίους αυτούς ισχυρισμούς κατά τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο.

Η χώρα μας και ο Ε.Ε.Σ. προσπαθούν και μόνο να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό σε άτομα που υποφέρουν και καταφεύγουν εδώ, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για να αποφύγουν τις επιπτώσεις επειδή σκέπτονται διαφορετικά, πράγμα απαράδεκτο κατά τη λογική των καθεστώτων στους τόπους τους.

Ο Πρόεδρος

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.