σπινθηρογραφημα | δοντια και πιεση | κυστες στη ρινιτιδα | κοιλια εικονεσ | απογευματινα ιατρεια θεαγενειο

Με σταθερά βήματα το πρόγραμμα αποσυλοποίησηςΤο πρόγραμμα "Ψυχαργός" που δρομολογεί η κυβέρνηση για την αποασυλοποίηση, προχωρά με αργά αλλά σταθερά βήματα και πολύ σύντομα οι ψυχικά πάσχοντες στη χώρα μας θα απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου φροντίδα, δήλωσε η υφυπουργός Υγείας κ. Χριστίνα Σπυράκη, κατά την διάρκεια των εγκαινίων των έξι καινούργιων προκατασκευασμένων κτιρίων στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί.

Οι νέες μονάδες έρχονται να καλύψουν το τεράστιο κενό που είχε δημιουργηθεί από τις ζημιές που υπέστη το νοσοκομείο από το σεισμό της Πάρνηθας. Σε συνολικό εμβαδό 14.000 τ.μ. υπάρχουν πλέον οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για να στεγαστούν οι ασθενείς.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο καθηγητής Ψυχιατρικής Κώστας Στεφανής και η πρόεδρος του νοσοκομείου κ. Κ. Αποστόλου.

Η υφυπουργός Υγείας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα γεγονότα που συμβαίνουν την περίοδο αυτή και τόνισε ότι η ανησυχία δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο πάντως δεν θα πρέπει να θεωρούμε ότι η χώρα μας θα είναι βασικός στόχος των επιθέσεων.

Τόνισε ακόμη ότι θα πρέπει οι άνθρωποι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και έκανε λόγο για το λεγόμενο μετατραυματικό σύνδρομο το οποίο εμφανίζουν γενιές που βιώνουν τέτοιες εμπόλεμες καταστάσεις και προκαλείται όχι μόνο μετά από κάποια επίθεση αλλά και από το φόβο πριν γίνει οποιοδήποτε χτύπημα. Η κυρία Σπυράκη είπε ότι θα πρέπει να περιφρουρήσουμε τον ψυχισμό μας καθώς το σύνδρομο αυτό περνά από γενιά σε γενιά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.