ποιες οι παρενεργειες των ψυχοφαρμακων; | πονος απο σκολεικοειδητη | δεξι μπλοκ καρδιας

Leonardo da Vinci: Από την επιστήμη στην τέχνηΕνα αξιόλογο πολιτιστικό γεγονός θα λάβει χώρα στο πλαίσιο ιατρικού συνεδρίου στη Θεσσαλονίκη. Στην επίσημη τελετή έναρξης του κοινού επιστημονικού συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης καθηγήτρια Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, που θα αναπτύξει το θέμα "Leonardo da Vinci: Από την επιστήμη στην τέχνη".

Η εκδήλωση αυτή, που συνδιοργανώνεται με το δήμο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου στις 20.30 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου "Hyatt Regency".

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.