Μη μένεις θεατής, γίνε εθελοντής

Με αυτό το σύνθημα ξεκίνησε η γενική γραμματεία Νέας Γενιάς την πανεθνική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων της χώρας μας για τον εθελοντισμό, στα πλαίσια του εορτασμού του 2001 ως διεθνές έτος εθελοντών.

Η πρωτοβουλία αυτή περιλαμβάνει σειρά τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών κοινωνικών μηνυμάτων, έκδοση σχετικού φυλλαδίου, διαφήμιση μέσω του περιοδικού και ημερήσιου Τύπου, καθώς και πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης στο χώρο της εκπαίδευσης, μέσα από εκδηλώσεις σε γυμνάσια και λύκεια της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε η πρώτη μεγάλη εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Χαϊδαρίου στην οποία συμμετείχαν εθελοντικές οργανώσεις από όλο το φάσμα της κοινωνικής παρέμβασης. Παρόντες ήταν ο υπουργός Παιδείας Πέτρος Ευθυμίου και η εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών στη χώρα μας για θέματα εθελοντισμού κ. Μαρία Τζάβες.

Ο γγ Νέας Γενιάς Γιώργος Σακελλίων ξεκίνησε την ομιλία του με το σύνθημα: “Μη μένεις θεατής γίνε εθελοντής”. Και αναφέρθηκε στην προσφορά του εθελοντισμού, ιδίως κατά την περίοδο του μεγάλου σεισμού στην Αθήνα.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση