λοιμωξη αναπνευστικου | ενδομητρια αποξεση | οι πιλότοι δεν πρέπει να έχουν ύψος περισσότερο από

Μη μένεις θεατής, γίνε εθελοντήςΜε αυτό το σύνθημα ξεκίνησε η γενική γραμματεία Νέας Γενιάς την πανεθνική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων της χώρας μας για τον εθελοντισμό, στα πλαίσια του εορτασμού του 2001 ως διεθνές έτος εθελοντών.

Η πρωτοβουλία αυτή περιλαμβάνει σειρά τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών κοινωνικών μηνυμάτων, έκδοση σχετικού φυλλαδίου, διαφήμιση μέσω του περιοδικού και ημερήσιου Τύπου, καθώς και πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης στο χώρο της εκπαίδευσης, μέσα από εκδηλώσεις σε γυμνάσια και λύκεια της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε η πρώτη μεγάλη εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Χαϊδαρίου στην οποία συμμετείχαν εθελοντικές οργανώσεις από όλο το φάσμα της κοινωνικής παρέμβασης. Παρόντες ήταν ο υπουργός Παιδείας Πέτρος Ευθυμίου και η εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών στη χώρα μας για θέματα εθελοντισμού κ. Μαρία Τζάβες.

Ο γγ Νέας Γενιάς Γιώργος Σακελλίων ξεκίνησε την ομιλία του με το σύνθημα: "Μη μένεις θεατής γίνε εθελοντής". Και αναφέρθηκε στην προσφορά του εθελοντισμού, ιδίως κατά την περίοδο του μεγάλου σεισμού στην Αθήνα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.